Arkispecial

Vi hjälpa er jämföra offerter!

FÅ UPP TILL 5 OFFERTER

Så funkar det

    1. Fyll i formuläret så detaljerat som möjligt. Ju mer detaljer om ert projekt desto lättare är det att ni får en bättre offert från mer relevanta företag. Genom att ni från ett enda formulär kan få flera offerter sparar ni värdefull tid för ert projekt. Ni slipper även onödig kontakt med företag som är ointresserade eller inte relevanta för ert projekt.

    2. Er offertförfrågan skickas sedan till de företag som är anslutna till vårt nätverk. Ni kommer sedan att bli kontaktade av företagen för vidare diskussion och ett offertförslag presenteras.

    3. Ni som slutkund jämför sedan de offerter ni fått och väljer den som passar er och ert projekt bäst. Genom det här enkla sättet får ni snabbt och enkelt flera kostnadsförslag på en gång utan att behöva fylla i flera formulär, skicka massa mail eller ringa onödiga samtal.

Era kontaktuppgifter behandlas väl och ges ej till företag som inte är intresserade eller kvalificerade för ert projekt. Allt för att ni som kund ska känna er trygga hela vägen. Ni har självklart tillgång till företagets information och kontakt.